Spania - România, REZULTAT final. Înfrângere CATEGORICĂ pentru națională în ultimul meci din Preliminariile Euro 2020

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Naţionala de fotbal a României a fost surclasată de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. 

Selecționata pregătită de Cosmin Contra a mers la Madrid cu soarta deja jucată. Fără șanse de calificare la turneul final, România a aliniat un prim "11" cu foarte mulți jucători tineri. Nu mai puțin de șapte fotbaliști care au făcut parte din grupul U21, care au dus naționala până în semifinale la Europeanul de tineret din acest an, au fost în echipa de start. România a început însă greu și a primit gol repede. Adversarii au deschis scorul la opt minute de la fluierul de start, prin Fabian Ruiz, după o gafă colectivă în apărarea noastră.

În minutul 33, scorul a devenit 2-0, după reușita lui Gerard Moreno, același jucător care a marcat și al treilea gol, în minutul 43. Scorul pauzei a fost stabilit în prelungiri, minutul 45+1, după autogolul fundașului central Adrian Rus. Spania nu a mai forțat în repriza a doua, dar tot și-a mai creat câteva șanse importante. A lovit de două ori bara și a marcat un gol pe final. Mikel Oyarzabal a făcut 5-0 în minutul 90+2, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel