Spania. Români deghizați în poliţişti, TÂLHĂREAU traficanţi de droguri - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:
roman arestat spania
roman arestat spania

O grupare infracţională, care acționa deghizată în patrulă de poliție, a fost destructurată de autorităţile spaniole. Membrii grupului şantajau şi tâlhreau traficanţi de droguri şi oameni de afaceri. Din bandă făceau parte şi doi cetăţeni români.

Cei doi români acţionau alături de alături de un albanez şi patru spanioli.

Patru din cei şapte membri ai grupării au fost arestaţi în Madrid, unde dădeau cea mai mare parte a loviturilor. Aveau asupra lor 480.000 euro.

O parte a organizaţiei se ocupa cu schimb valutar supraestimat de euro. Odată ce se întâlneau cu clienţii interesaţi, apăreau falşii agenţi care se prefăceau că vin să-i aresteze pe toţi şi confiscau toţi banii puşi în joc de ambele tabere.

Banda a dat prima lovitură în august, în Sevilla, la un grup de persoane implicate în trafic de droguri. În urma operaţiunii, au furat de la aceştia 180.000 euro.

Poliţiştii le-au dat de urmă după mai multe săptămâni de investigaţii. Se pare că grupul de falşi poliţişti plănuiau un nou jaf, în care ţinta era de data aceasta un om de afaceri în domeniul imobiliar.

 

Un român a reuşit să fugă cu o parte din bani

 

Pe şase martie a fost stabilită întâlnirea între omul de afaceri şi câţiva membri ai bandei, pentru o aşa-numită tranzacţie în valoare de 480.000 euro. unul dintre tâlhari a fost trimis în maşină să verifice banii. între timp, trei bărbaţi deghizaţi în haine de poliţist de la Garda Civilă şi-au făcut apariţia şi i-au luat pe toţi la bătaie, după care i-a legat şi le-a acoperit faţa cu pungi de plastic.

Chiar în momentul în care voiau să fugă cu banii, cei de la Grupul de Operaţiuni Speciale i-au oprit. Românul care a stabilit întâlnirea cu omul de afaceri a reuşit să scape cu o parte din pradă. A fost prins la doua zi, însă a rănit doi dintre agenţii veniţi să îl aresteze.

Au fost prinşi şi capii reţelei, care încercau să fugă din Madrid când au aflat că membrii grupării au fost arestaţi. Cu toţii au fost plasaţi în arest preventiv. Poliţiştii au confiscat trei maşini cu plăcuţe false de înmatriculare şi mai multe pistoale şi sume de bani.

Vezi mai jos imaginile cu intervenţia poliţiştilor. 

 

 

sursa: Diario de Sevilla / Youtube

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel