Spania: Româncă arestată, după ce a dat afară șase politisti din Poliția Națională

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: www.dariodesevilla.es
sursa: www.dariodesevilla.es

Poliția spaniolă a arestat o româncă luni seara, care făcuse o plângere pe nume a șase polițiști din Sevilla că i-ar fi furat tutun și o sumă cash de 17 000 euro. Oamenii legii nu au putut lucra timp de trei ani și nici nu și-au încasat salariile în urma anchetei interne care a fost demarată.

 Plângerea a cauzat suspendarea angajării și a salariilor agenților timp de aproape trei ani. Cazul a fost  rezolvat recent, după ce Poliția  a reușit să obțină câteva cadre ale înregistrării originale ale camerelor de securitate din incintă, în care femeia a fost observată în timp ce chiar ea sustrăgea banii și îi ascundea în sutien. 

Femeia avea un mandat de arestare emis de o instanță de la Sevilla la 20 noiembrie 2017. Poliția a localizat-o luni dimineață. Femeia s-a opus arestării, explicând că nu are cu cine să-și lase fiica. Pentru aceasta, poliția dispune de protocoale, deoarece minorii sunt transferați în dependența consiliului, în timp ce părinții lor sunt reținuți. 

Ieri dimineață, femeia a fost a fost adusă la instanță. Această femeie are numeroase dosare penale, inclusiv unul pentru omucidere și altul pentru trafic de femei. Magazinul Ronda de Pío XII, acolo unde lucra femeia, este un punct de vânzare a tutunului de contrabandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel