Spania. Român ucis violent în casă. Tocmai câștigase o mică avere

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 65 de ani, Vasile Prodan Lucaci, din Puigcerdà, Catalunia, a fost găsit mort în domiciliul său. Pe trupul bărbatului s-au găsit semne clare de violență, după ce vineri a petrecut alături de prieteni după ce încasase o sumă importantă de bani.

Românul a fost văzut în viață ultima dată vineri seară, când în casa în care locuia singur, a dat o mică petrecere la care  a invitat câțiva colaboratori și vecini pentru a sărbători faptul că a încasat o sumă importantă de bani. Nu este clar de unde a obținut banii: dacă a încasat o datorie pentru munca prestată de el - în domeniul construcțiilor - sau dacă a încasat o moștenire. Cert este că sărbătoarea s-a încheiat în cel mai rău mod posibil, potrivit Elcaso.com.

Sâmbătă seara poliția locală din Puigcerdà a solicitat ajutorul pompierilor pentru a intra în casa bărbatului. În interior au găsit trupul fără viață al lui Vasile Prodan Lucaci, un bărbat român de 65 de ani, care locuise de mulți ani la Puigcerdà, singur. Polițiștii au găsit cadavrul cu mai multe răni iar acum trebuie să clarifice cum a murit și cine ar putea fi vinovat de moartea sa. 

Corpul său neînsuflețit a fost găsit într-o cameră de la etaj, unde totul era foarte dezordonat, ca după o luptă sau un jaf. Cadavrul prezenta mai multe răni, inclusiv vânătăi și mici tăieturi, iar urmele de sânge găsite în alte camere ale casei le du polițiștilor de gândit că poate acesta a fost bătut până la moarte în altă cmaeră și apoi transportat în camera de la etaj, potrivit elpuntavui.cat.

Ucis pentru o datorie sau un simplu furt?


Cei alături de care a sărbătorit încasarea sumei de bani au fost interogați de Mossos, dar momentan nu este nimeni arestat. Surse municipale au confirmat că bărbatul era cunoscut în oraș ca un „client permanent“ într-unele dintre barurile din municipalitate și că, adesea, intra în lupte sau confruntări din cauza alcoolului.

Surse apropiate cazului au spus că, vineri, înainte de moartea sa, românul a fost într-un restaurant din Puigcerdà, unde a întâlnit o persoană cu care s-a certat violent, apoi s-a îndreptat sper locuința sa, potrivit regio7.cat.

Primele investigații ale Mossosului indică o posibilă crimă legată de banii câștigați de bărbat. Aici autritățile au de stabilit dacă este vorba despre cineva care a încercat să fure banii pe care el i-a strâns sau dacă ar putea fi vorba despre cineva căruia și era dator și a restituit-o astfel.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel