Spania. Nicușor Stanciu și coechipierii săi, ȘOCAȚI de măsurile găsite la Barcelona: „A trebuit să mă dezbrac complet pe aeroport!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Barcelona - Slavia Praga se joacă azi, de la ora 19:55, pe Digi Sport 1. Marca scrie că Nicușor Stanciu și coechipierii săi au fost șocați de măsurile de securitate găsite la Barcelona.

Campioana Cehiei, Slavia Praga, a ajuns luni la Barcelona, pentru meciul din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Jurnaliștii de la Marca, citați de Digi Sport, scriu că oaspeții au fost pur și simplu șocați de măsurile de securitate găsite. Delegația celor de la Slavia Praga a fost cazată la acelaşi hotel cu Regele Felipe al IV-lea, aflat în vizită în capitala Cataloniei.

„Practic, a trebuit să mă dezbrac complet pe aeroport. Nu am mai văzut în viaţa mea atâtea gărzi de corp. Am glumit spunând că sunt pentru noi”, a glumit antrenorul Jindrich Trpisovsky.

Sursa citată mai scrie că cehii au făcut față situației excelent și că programul lor nu a avut deloc de suferit din cauza măsurilor de securitate extreme. Atât conferința de presă, cât și antrenamentul oficial de pe Camp Nou au avut loc la orele stabilite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel