Spania intră în a TREIA FAZĂ de relaxare a restricţiilor. Ce au voie să facă cetăţenii

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Comunitățile autonome din Spania au avansat oficial de la Faza 2 de relaxare a restricţiilor la Faza 3. Ambasada României în Spania a publicat un ghid video cu toate activităţile permise din această fază.

În sfârşit, cetăţenii care locuiesc în Spania pot ieşi să se plimbe sau să facă sport fără intervale de timp stabilite, cu respectarea normelor de siguranţă şi igienă, iar circulaţia în interiorul provinciei, insulei sau al unităţii teritoriale este permisă.

Magazinele pot funcţiona acum cu o capacitate de ocupare de 50%, faţă de 40% cât era permis în faza 2.

Terasele vor funcţiona la 75% din capacitate şi se poate consuma la bar, cu condiţia respectării distanţei de siguranţă.

Mall-urile şi alte zone comune vor funcţiona la capacitate de 40%, iar pieţele şi târgurile sunt deschise la jumătate din capacitate.

Activităţile turistice vor avea loc numai în grupuri de maxim 30 de persoane.

Iar activităţile şi jocurile pentru copii şi tineri în aer liber se reiau la jumătate din capacitate, cu maxim 200 de persoane în exterior şi până la 80 de participanţi în interior.

Bibliotecile şi muzeele sunt redeschise la capacitate de 50%, la fel şi cinematografele, teatrele, sălile de spectacol şi grădinile zoologice.

Sunt permise antrenamente în competiţii non-profesionale şi organizarea de activităţi sportive.

Nunţile vor fi şi ele permise în număr mai redus, maxim 150 de persoane n exterior şi până la 75 de persoane în interior. Numărul nu trebuie să depăşească 75% din capacitatea locaţiei.

În ceea ce priveşte priveghiurile, pot participa maxim 50 de persoane în exterior sau până la 25 de persoane în interior, iar la ceremoniile de înmormântare vor putea veni maxim 50 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel