Spania. Drama româncei care și-a văzut fiul murind sub ochii săi, înjunghiat în gât de iubitul ei: „L-ai omorât! Doamne, nu mi-l lua!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi tineri români, eroi în Spania: „Am făcut ce trebuia să facem pentru a ajuta o persoană grav rănită care striga după ajutor”
Doi tineri români, eroi în Spania: „Am făcut ce trebuia să facem pentru a ajuta o persoană grav rănită care striga după ajutor”

Un tânăr român din Spania a murit, după ce a fost înjunghiat de iubitul mamei sale chiar sub privirile acesteia.  Băiatul avea doar 21 de ani. După teribila crimă, femeia, rănită și ea, a avut nevoie de îngrijiri medicale laspital. În casă mai erau și doi minori în momentul crimei.

Țipete și teroare la miezul nopții de joi spre vineri în cartierul Concepción din Cartagena, unde un tânăr român, de 21 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat în gât de tatăl său vitreg, în prezența mamei sale, care a fost rănită la mâini când a intervenit.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, de origine română ca și cealaltă victimă, a fost auzită spunând "L-a omorât, Doamne nu-l lua" în timp ce era luată de echipajele de ambulanță și urcată într-o ambulanță în drum spre spital. Presupusul ucigaș, în vârstă de 41 de ani și de naționalitate spaniolă, a plecat în cătușe câteva minute mai târziu, în drum spre secția de poliție. El a fost adus în fața instanței de judecată de serviciu, care a decis că bărbatul trebuie să fie închis.

Vezi și: Sfârșit tragic pentru un român din Spania: a murit înjunghiat de iubitul spaniol al mamei sale

Crimă produsă sub ochii mamei sale și a doi copilași

 

Serviciile sociale au fost chemate imediat pentru a prelua doi copii, în vârstă de 13 și 6 ani, care se aflau de asemenea acasă în momentul bătăii. Unul dintre copii, fiul presupusului agresor, a fost luat de fratele său mai mare, potrivit unor surse apropiate cazului.

Încăierarea care s-a soldat cu o crimă a început ca o simplă ceartă, în care vocile au început să urce în ton până când s-au transformat în strigăte. "Am auzit pe cineva strigând "ajutor, ajutor"", a declarat unul dintre vecinii din zonă.

Centrul de Coordonare a Situațiilor de Urgență 112 a primit o avalanșă de alerte începând cu ora 23.13. Alerta a dus imediat la mobilizarea mai multor patrule ale Poliției Locale, care au fost primele care au ajuns la fața locului și l-au redus pe presupusul agresor, care în loc să fugă a rămas la fața locului.

Aceștia au solicitat imediat asistență medicală pentru fiul său vitreg, care era extrem de grav rănit, și pentru mama sa. Dintre cele două unități mobile care s-au deplasat la fața locului, una a evacuat-o pe femeie, care a fost internată la Spitalul Santa Lucia pentru tratarea rănilor suferite, în special la mâini. Cealaltă victimă nu a putut fi resuscitată din cauza rănii de la gât.

„L-ai omorât! Doamne, nu mi-l lua!“

 


Tatăl vitreg al victimei a fost dus în cătușe la scurt timp. "Era cu pieptul gol și se uita fix la pământ", a explicat un martor ocular. Până atunci, după miezul nopții, mulți dintre vecinii caselor alăturate priveau de la balcoanele lor sau se adunaseră în stradă pentru a vedea ce se întâmplă. "Când l-au scos pe acest om pentru a-l pune în mașina de patrulare, oamenii i-au spus tot felul de lucruri", a adăugat martorul consultat.

"Este un om care venea de obicei la micul dejun. Lucrează într-o companie auxiliară a Navantia, cred. Adevărul este că nu am observat niciodată că era agresiv", a explicat ieri Miriam, chelneriță în barul care se află în blocul de lângă clădirea în care au avut loc evenimentele și unde incidentul a fost toată ziua de ieri subiect de discuție pentru enoriașii din oraș.

"Apartamentul a fost un dezastru, cu totul aruncat și urme de sânge pe pereți și pe podea. Trebuie să fi fost oribil", a declarat un alt locuitor al unui bloc rezidențial din apropiere, citat de La Verdad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel