Șoșoacă spune că i-a fost frică să nu fie OTRĂVITĂ sau infectată la Cotroceni: "Nu bei apă, nu bei cafea, te uiți la scaun sa nu aibă ceva pe el"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Diana Şoşoacă, viitor senator AUR în Parlamentul României, a povestit duminică, în cadrul unui interviu acordat Mediafax, despre participarea la consultările de la Cotroceni cu preşedintele Iohannis.

Șoșoacă a spus că i-a fost frică să nu fie otrăvită sau infectată la Cotroceni. 

"Era o anticameră plină de SPP-işti, erau 11-12 persoane. Toate holurile erau blindate de SPP-işti. Mă simt mai în largul meu atunci când mă duc să vizitez un client la închisoare. Eram foarte urmăriţi, doi foarte înalţi de la SPP mă aveau pe mine în urmărire, non-stop atenţia asupra mea. Personalul administrativ era foarte mic de înălţime, cei de la SPP erau foarte înalţi, asta am observat. SPP-iştii era foarte încordaţi cred că au avut gradul zero de alertă.

Am fost avertizată dinainte. Nu bei apă, nu bei cafea, te uiţi la scaun să nu aibă ceva pe el. Mi-a fost frică că pe mască… Nu ai voie să mergi cu masca ta, îţi iei mască de acolo şi te pune să te dezinfectezi pe mâini", a povestit Diana Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel