Șoșoacă a tăcut mâlc în Italia, după ce carabinierii i-au zis să nu mai filmeze. S-a conformat imediat și nu a mai făcut scandal 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Diana Șoșoacă a ajuns în Italia, la Vatican, acolo unde a enervat carabinierii care se aflau în zonă. 

Diana Șoșoacă filma în stilul caracteristic, doar că a atras atenția carabinierilor care i-au zis să oprească filmarea. Dacă în România senatoarea se ceartă și continuă să facă tot ce vrea, în Italia lucrurile au stat diferit: aceasta a închis filmarea imediat. 

"Close, close! No video!" (în traducere "Închide, închide. Nu se filmează") i-a zis carabinierul italian Dianei Șoșoacă.

"Filmez pentru mine", a spus Șoșoacă în limba engleză.

Carabinierul a repetat că "aici nu se filmează". 

A fost momentul în care Diana Șoșoacă s-a resemnat: 

"Nu se filmează aici? Deci asta este, că nu ne mai lasă să filmăm. Deci o să închidem aici live-ul acesta pentru că nu ne lasă să mergem mai departe," a anunțat Șoșoacă care s-a conformat imediat cererilor polițiștilor, spre deosebire de multele episoade din România, aici unde nimeni nu o poate opri atunci când intră să filmeze cu telefonul. 

Soțul Dianei Șoșoacă a fost primul care a semnalat clipul cu modul foarte cuminte în care vorbește aceasta cu polițiștii din Italia.

"Ați văzut cum a închis telefonul imediat? În România ar fi făcut la fel?" a spus Silvestru Șoșoacă la Antena 3. Întrebat ce face soția sa în Italia, Silvestru Șoșoacă a răspuns că "se duce să se plimbe și să se distreze, după care se vede cu câțiva români", a mai spus acesta. 

Reamintim că Silvestru Șoșoacă a anunțat că va divorța de senatoare și va face tot posibilul să nu-i mai poată folosi numele. Silvestru spune că atunci când a cunoscut-o pe viitoarea soție, pe aceasta o chema Diana Macovei și el nu mai este acum de acord ca ea să-i poarte numele.

Iată imaginile cu Șoșoacă din Italia:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel