Sorina Pintea, externată. Va merge înapoi în arest

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sorina Pintea a fost externată din Spital, la scurt timp după ce a fost adusă de urgență. Fostul ministru al Sănătății a fost transportată înapoi în arestul general. 

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.

Poliția Capitalei anunță că o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare au precizat că este vorba de fostul ministru al Săntății, Sorina Pintea, care a fost, pentru îngrijri medicale la Spitalul „Sfânta Maria".

„La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă", anunță Poliția Capitalei.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel