Sorina Matei, CONTRE cu Victor Ciutacu: "E o MIZERIE "

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, Sorina Matei și Lili Ruse au avut o serie de contre pe facebook după articolul care prezenta situația fiului adoptiv al premierului Viorica Dăncilă. 

Iată schimbul de replici care a avut loc între cei trei: 

Sorina Matei: Cum să fie legalitatea unei adopţii făcute de premierul în exerciţiu al României detaliu de viaţă privată? Nu, nu este. Demnitarii atunci când ajung în funcţie nu au viaţă privată. Atunci când acceptă demnităţile ar fi trebuit să ştie asta şi să fie conştienţi că presa are tot dreptul interesului public de a le scotoci viaţa, pentru a developa publicului profilul etic şi moral al demnitarului. Vă aduc aminte, pentru cine a uitat, că nu mai demult de anul trecut, în SUA, patria democraţiei, vreo 2 luni şi mai bine s-a discutat de dimineaţă până seara, every fcking day, despre viaţa sexuală şi habiturile unui judecător la vârsta de 17 ani, când nici nu era major.

Judecătorul a fost obligat de demnitatea pe care voia să o ocupe şi de opinia publică, vreo 300+ de milioane de locuitori, şi de interesul public justificat, să vină şi să-şi explice în Congres, public şi transparent, for suprem, ore-n şir în văzul întregii planete nene, ce făcea la vârsta de 17 ani, când nu era major, ce fete întâlnea, ce viaţă sexuală a avut, câtă bere a băut pe zile, inclusiv cu calendarul de când era copil, ţinut pe zile şi cu toţi prietenii de-a lungul vieţii luaţi la rând. Deci despre ce vorbim? Bineînţeles că în cazul Dăncilă, unde e vorba şi de legalitate nu numai de povestea de viaţă, este interes public justificat.

Victor Ciutacu: Sorina, e o mizerie fără margini pentru că, fără nici cel mai mic indiciu, se sădește adânc prezumția că Dăncilă a înfiat ilegal copilul. iar la capitolul adopții, extrem de generos pentru a fi exploatat politic, am impresia că Iohannis e lejer mai atacabil

Sorina Matei: Victor Ciutacu,  eu cred ca deocamdata nu poti trage concluzia asta atat timp cand nu ai vazut tot materialul. interesul public este absolut justificat. iar asta ca iohannis nu stiu ce/ capra vecinului- n/are niciun fel de relevanţă. aici vorbim de un subiect clar, un story de viata pe un demnitar/ premier si niste solicitari facute de ziaristi. iar demnitarul s/a ascuns dupa viata privata. In SUA s/a dus sa/si povesteasca viata sexuala de la 17 ani in vazul intregii lumi ore/n sir. Despre responsabilitate vorbim aici, modul cum demnitarii inteleg ei insisi tot ce inseamna aceasta demnitate publica, si despre moduri total diferite de a gestiona problema, la poluri opuse.

Victor Ciutacu: Citim tot materialul și tragem o concluzie? până atunci, la câtă presă știu eu (sigur, mult mai puțină decât Maria Andrieș), dacă aveam marfa privind ilegalitatea adopției, cu asta începem ????

În discuție intervine și colega de la România TV a lui Victor Ciutacu, Lili Ruse:

Lili Ruse:  Sorina, asta ma deranjeaza si pe mine, prezumtia de ilegalitate din articol. Nu se poate sa nu vezi asta. Or nu poti sa arunci asa ceva intr-un articol si sa revii ulterior. Cel putin daca ai pretentii de la tine.

Victor Ciutacu: Lili Ruse, noi suntem expirați, habar n-avem cum e cu dozajul în presa modernă

Sorina Matei: A revenit ei, cei de la Libertatea, si au zis/scris ca e legala? n/am vazut nicaieri.

Lili Ruse:  Nu stiu ce zici.

Sorina Matei: Lili Ruse,  te intrebam daca au revenit undeva si au scris ca e legala.

Lili Ruse: Nu. Scuza-ma, stii ceva despre legalitate sau ilegalitate? Că articolul spune ca sunt semne de intrebare. Ce dracu' inseamna asta?

Sorina Matei: spune ca au facut solicitare si nu vrea sa le raspunda, ca au pus poezia cu viata privata. si ca mai sunt episoade.

Lili Ruse:  pai si ce tre' sa facă? iarta-ma, prezumtia e de legalitate, nu invers. sa explice ce, mai exact?

Sorina Matei: pai probabil au facut solicitari pe legalitate, ca asta reiese, si probabil au mai mult din moment ce au intrebat/o pe dancila. altfel era mai mult o simpla poveste de viata

Lili Ruse: atunci sa publicăm cind avem ce, daca ne respectam. daca nu, nu.

Sorina Matei: pai deocamdata au prezentat povestea. au pus materialul, povestea de viata pe masa. si dupa cate vezi mai urmeaza. rabdare si tutun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel