Sorin Grindeanu: "Dragnea nu merita să fie DIABOLIZAT"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sorin Grindeanu a declarat, luni, că Liviu Dragnea nu merită să fie diabolizat, precizând că PSD nu a eșuat doar din vina sa. 

Prezent în emisiunea "Legile Puterii" de la Relitatea PLUS, Sorin Grindeanu a vorbit despre PSD-ul lui Liviu Dragnea și greșelile fostului lider al social-democraților.

"Trebuie efectuată o analiză serioasă a cauzelor care ne-au dus în acest punct (n.r. referitor la prăbușirea PSD). N-o să auziți de la mine, poate lume se așteaptă de la mine să spun: 'Există o singură cauză, Liviu Dragnea. NU!'. Nu vine automat câștigul electoral, dacă nu mai e Liviu Dragnea. Despre Liviu Dragnea, o să vă surprind și o să vă spun că nu cred că merită să fie așa de diabolizat cum am auzit pe la foști colegi din PSD", a spus Grindeanu.

"Relația mea cu Dragnea a fost una sinusoidală, sus-jos. În 2016, Liviu Dragnea a condus foarte bine PSD-ul", a mai spus fostul premier. 

Întrebat de Denise Rifai "în ce moment a început să conducă prost PSD-ul?, Sorin Grindeanu a răspuns: "E o părere. Din momentul în care cred că a început să pună mai mult agenda personală, ca prioritate, în fața agendei partidului".

Amintim că în ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai informații potrivit cărora Sorin Grindeanu pregătește o revenire la vârful PSD, partid din care momentan nu mai face parte.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel