Solomon (PSD), scandal în șaormerie cu poliția și angajații: „Arată-mi că ai voie să muncești aici! Băi, panaramă!” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Adrian Solomon şi Irinel Stativa, ambii deputaţi PSD,au intrat, noaptea trecută, într-un restaurant de tip fast food din centrul vechi, fără mască de protecţie. Când li s-a atras atenția să își pună masca, cei doi au devenit recalcitranți și sfidători. Schimbul de replici este unul scandalos.

Deputatul PSD Adrian Solomon, fără mască, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca”

Solomon începe să țipe la casierul, de etnie, probabil, turcă.

Solomon: „Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”

Citește și: Adrian Solomon (PSD), după ce a refuzat să poarte mască într-un fast-food: "Nu este nimic adevărat!"

 

Colegul său de partid, Irinel Stativa încearcă să îl liniștească:„ Adi, Adi”

Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: ”Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”. ”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? ”

„Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?„

„Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”

A doua filmare este din exteriorul localului și arată că nici deputatul Stativă nu avea mască, el a împrumutat o mască de la un cetățean pentru a putea intra în șaormerie, potrivit Digi24.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel