Șoferul care a lovit doi tineri români, într-o stație de autobuz din Baia Mare, cercetat în libertate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi români, soț și soție, spulberați de un BMW, scăpat se sub control. Mașina a intrat într-o stație de autobuz Sursa Antena3
Doi români, soț și soție, spulberați de un BMW, scăpat se sub control. Mașina a intrat într-o stație de autobuz Sursa Antena3

Judecătorii de la Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în libertate a bărbatului care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz. În ziua în care magistrații au dispus punerea în libertate a șoferului, Denisa, tânăra lovită în stația de autobuz, a decedat pe patul de spital.

Potrivit surselor, judecătorul ar fi spus că bărbatul nu prezintă un pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia Judecătoriei. Acesta va fi judecat la Tribunalul Maramureș.

Doi români, soț și soție, spulberați de un BMW, scăpat de sub control. Mașina a intrat într-o stație de autobuz

Până la judecarea recursului, tânărul a fost eliberat, în aceeași zi în care Denisa a murit. Tânăra a decedat noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute.

A murit Denisa, fata spulberată într-o staţie de autobuz din Baia Mare

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel