Șofer român, rănit grav în Germania după ce s-a răsturnat cu camionul din cauza unei șoferițe bete

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a fost rănit grav în Germania, după ce a fost implicat într-un accident de circulație provocat de o șoferiță în stare de ebrietate. 

Accidentul s-a petrecut marți, 25 octombrie, în jurul orei 1:50, lângă Wuppertal Elberfeld pe A46, spre Dusseldorf. O femeie de 37 de ani a provocat un accident grav după ce a pierdut controlul mașinii. Un șofer român care se afla în spatele ei a încercat să evite mașina femeii și s-a răsturnat cu camionul său.

Potrivit unui comunicat al polițieidin Dusseldorf, șoferița de 37 de ani din Gelsenkirchen își conducea Opelul pe A46 în direcția Dusseldorf. Cu puțin timp înainte de joncțiunea Wuppertal-Elberfeld, ea a pierdut controlul vehiculului. Opelul a lovit despărțitorul de trafic din beton din stânga și s-a oprit în sens opus de mers, pe banda din stânga.

Un șofer român în vârstă de 42 de ani a fost nevoit să evite autoturismul și s-a răsturnat cu camionul ajungând pe bariera de protecție din dreapta. Șoferul a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

Rezervorul camionului a fost distrus și câteva sute de litri de motorină s-au scurs pe șosea și în pământ.

Șoferița autoturismului a suferit răni ușoare. Un test de alcoolemie efectuat de poliție a confirmat că femeia era în stare de ebrietate. Potrivit sursei citate, i s-a prelevat și o probă de sânge și i-a fost confiscat permisul de conducere.

Citește și:

Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Cosmin a dezvăluit pe Tik Tok cât câștigă pe lună și a devenit viral

 

Cosmin, un șofer român care lucrează de numai trei luni de zile în Germania, are un salariu la care mulți români doar visează. El spune că lucrează maxim zece ore pe zi și încasează un salariu de mii de euro, alături de alte beneficii. 

Clipul său de pe Tik Tok în care explică cât lucrează și ce salariu are a devenit rapid viral. 

Vezi aici continuarea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel