Șofer de TIR, amenințat cu arma de un polițist român: Omul legii i-a pus arma la gât (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliţiştii fac cercetări după ce imagini cu un coleg de-al lor care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe DN 7, au apărut pe reţelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini. O filmare în care este surprins un polițist în timp ce pune arma la gâtul unui șofer de camion a fost postată pe rețelele de socializare. 

Polițistul a fost surprins de o cameră de bord amplasată pe o mașină. Autoturismul trece pe șosea exact în momentul în care polițistul scoate arma din toc, o duce spre șofer, iar apoi o pune repede înapoi. Din filmare reiese faptul că automarfarul fusese tras pe dreapta de polițist.Ce infracțiune ar fi putut comite șoferul automarfarului pentru a explica gestul extrem al polițistului? Și asta mai ales că din filmare se poate observa că cel care conduce camionul nu pare a fi recalcitrant și nu opune rezistență.

Polițistul face parte, potrivit primelor informații, din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi Vest.

În filmuleţul de câteva secunde se vede că pe marginea drumului este oprit un TIR, al cărui şofer este coborât din cabină, în timp ce un poliţist îl verifică. Înregistrarea surprinde momentul în care poliţistul avea pistolul îndreptat spre şofer.

"Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva - Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun", a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru AGERPRES, că agentul de poliţie a fost identificat şi urmează să fie audiat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel