Șofer de camion moldovean împușcat de colegul său de muncă în Italia din invidie: „Eu meritam cel mai frumos camion”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Șofer de camion moldovean împușcat de colegul său de muncă în Italia din invidie: „Eu meritam cel mai frumos camion”
Șofer de camion moldovean împușcat de colegul său de muncă în Italia din invidie: „Eu meritam cel mai frumos camion”

Un incident șocant a avut loc la Brivio, în provincia Lecco, unde un șofer italian de camion în vârstă de aproape 60 de ani a tras cu arma asupra colegului său de muncă, un bărbat moldovean, într-un acces de invidie. 

Motivul italianului de a-și împușca tovarășul a fost gelozia față de faptul că bărbatul din Moldova a primit "cel mai frumos camion", în timp ce el a fost lăsat să conducă un vehicul mai vechi și mai puțin performant la muncă.

Potrivit presei străine, incidentul a avut loc după-amiază, când victima, un șofer moldovean în vârstă de 60 de ani, tocmai își încheiase tura și cobora din camionul său în curtea companiei de transport rutier unde lucra. La scurt timp după aceea, colegul său de muncă, originar din Calabria, l-a împușcat în umăr cu un pistol.

 

Moldoveanul a ajuns la spital 

 

Glonțul a străpuns umărul victimei, zgâriind artera subclaviculară, creând o situație delicată. Fără aștepta ajutorul altora, bărbatul rănit s-a deplasat singur la camera de urgență a spitalului din Lecco, unde a primit îngrijiri medicale și a relatat personalului medical cum a fost împușcat.

Ulterior, carabinierii l-au identificat pe agresor, care inițial a încercat să minimalizeze incidentul, spunând că doar a vrut să îl sperie pe colegul său și că s-a debarasat de arma folosită, dezmembrând-o și aruncând piesele în diferite locuri.

Totuși, în timpul interogatoriului, bărbatul a recunoscut că a acționat din invidie, fiind nemulțumit că a fost repartizat un camion mai vechi și mai puțin atractiv în comparație cu cel al colegului său. 

"Este un începător, nu este corect că i-au repartizat cel mai nou și mai frumos camion, în timp ce pe mine m-au lăsat să conduc cel mai vechi și mai urât. Eu îl meritam pe cel mai frumos", spune el.

În urma mărturisirii, șoferul a fost dat în urmărire, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel