Șocant. O fetiţă de 7 ani a fost violată de verișorul ei, un adolescent de 16 ani. Agresorul și-a recunoscut vina

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șocant. O fetiţă de 7 ani a fost violată de verișorul ei, un adolescent de 16 ani. Agresorul și-a recunoscut vina
Șocant. O fetiţă de 7 ani a fost violată de verișorul ei, un adolescent de 16 ani. Agresorul și-a recunoscut vina

O fetiţă de 7 ani a fost violată de verișorul ei, de 16 ani. Adolescentul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar în cadrul audierilor şi-a recunoscut fapta, dar a declarat că era beat şi nu şi-a dat seamă ce face. Evenimentul a avut loc în nordul Republicii Moldova.

 

 

Potrivit oamenilor legii, mama adolescentului este plecată peste hotare, iar tatăl său a decedat. Astfel, băiatul a fost lăsat în grija mătuşii sale. În ziua în care a comis violul, acesta a rămas acasă cu verișorii săi, o fetiţă şi un băiat de şapte ani, iar mătuşa lui plecase un botez.

Adolescentul fusese la o zi de naştere unde a consumat alcool, iar când s-a întors acasă, a abuzat-o sexual pe verișoara lui, scrie Publika.md.

 

Agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă

 

"În noiembrie 2021, un minor cu vârsta de 16 ani, a întreţinut în mod forţat un raport sexual cu fetiţa de 7 ani. La moment persoana respectivă este plasată în arest preventiv pentru 30 de zile. La faza actuală minorul îţi recunoaşte vina şi colaborează cu ancheta", a menţionat procurorul Ion Ţugui.  Abia peste o lună, fetiţa i-a povestit surorii sale despre coşmarul prin care a trecut. Aceasta a anunţat poliţia.

"În privinţa minorei, se acordă consiliere informaţională, psihologică şi tot suportul necesar pentru asemenea situaţii", a spus procurorul. Potrivit oamenilor legii, victima locuieşte împreună cu ambii părinţi.

Psihologii spun că fetiţa violată a trecut printr-un stres puternic şi riscă să aibă grave tulburări fizice şi emoţionale. Părinţii trebuie să-i explice că ce i s-a întâmplat nu este corect. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru viol, iar minorul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel