Soția ROMÂNULUI întors din Anglia, mort în izolare de Covid-19, în lacrimi: "Nu a fost BOLNAV niciodată"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Soția bărbatului din Anglia care s-a întors în țară și a murit la scurt timp în izolare, de COVID-19, face mărturii șocante. Aceasta a povestit cum a aflat de moartea soțului.  

Bărbatul de 41 de ani din Gorj care lucra în Marea Britanie a decis să-și cumpere un autoturism pentru a nu risca să ia virusul de pe drum. 

"Și-a cumpărat mașină să vină singur acasă de frică să nu ia virusul din avion. A spus că are o durere de cap și de spate și a luat un paracetamol. Nu mi-a mai răspuns la un moment dat la nimic. Am simțit că este ceva în neregulă. Ulterior m-au sunat și mi-au spus că o să-l transporte cu salvarea la spital că nu se simte bine, că e cianuric la față și nu poate respira. Cert e că nu a fost bolnav niciodată, nici măcar operația de apendicită nu a făcut-o. A fost un om cât muntele. M-au sunat si mi-au spus că nu s-a mai putut face nimic. Cei de la DSP mi-au spus că totul era ok când au mers la el, că s-a simțit bine, că nu avea simptome, cu toate că durerea de cap și de spate, tusea aceea care o avea când stătea pe spate... tușea," a declarat femeia.

Bărbatul de 41 de ani s-a întors în urmă cu o săptămână din Marea Britanie. Acesta a călătorit singur cu mașina personală și la Vama Nădlac a fost instruit și redirecționat către un centru de carantinare din Rânca, în județul Gorj. Acesta aștepta să treacă cele două săptămâni pentru a petrece sărbătorile de Paști cu familia.

După micul-dejun bărbatul a anunțat că îi este rău și că nu poate să respire. Ambulanța l-a preluat de urgență și l-a transferat la spitalul din Târgu Jiu, acolo unde avea să moară.

Conform ultimelor informații, acesta abia și-a putut spune numele în ambulanță și spunea că nu poate să respire. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel