Smiley și Cabron au lansat piesa „Cine-i salvează pe eroi?” (VIDEO)

În plină pandemie, Smiley și Cabron lansează „Cine-i salvează pe eroi?”, o melodie despre persoanele curajoase de azi, condamnate să fie muritorii de mâine. Compusă în urmă cu câteva luni, piesa prezintă imagini grăitoare ale experiențelor pe care le trăim în prezent.

Cu un artwork semnat de Alexandru Lupaș și Dragoș Dinca, "Cine-i salvează pe eroi?" are muzica semnată de Lucian Nagy, Smiley, Șerban Cazan și Roland Kiss și versuri scrise de Smiley și Cabron. Lansată acum, însă compusă în urmă cu câteva luni, piesa este un îndemn din partea lui Smiley la respect și dragoste necondiționată.

„Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb”, a spus Smiley, potrivit infomusic.ro.

Prin intermediul acestei melodii, Smiley își dorește să ne facă să reflectăm și să conștientizăm cine sunt eroii din viața noastră.

„Îmi doresc ca fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viața lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiință, de realitate, de respect”, adaugă Smiley.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy