Situaţie tensionată în Timiş. Încă un urmărit, în libertate. S-au tras focuri de armă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Situațiile tensionate din Vestul țării pare să nu se mai termine. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a-l opri pe un tânăr urmărit pentru tâlhărie, dar acesta a reuşit să scape, anunță Realitatea TV. 

Polițiștii din Timișoara au făcut uz de armă în încercarea de a captura un tânăr condamnat pentru tâlhărie. Acesta era urmărit, dar se afla la un mall, însoțit de prieteni.

Când i-a văzut pe polițiști a fugit. Oamenii legii l-au urmărit și pentru că acesta se îndrepta spre o zonă situată în spatele centrului comercial, cu terenuri virane au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

„Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Timișoara au observat un grup de persoane care se afla în fața unei societăți comerciale. La vederea polițiștilor, persoanele în cauză au început să fugă", arată IPJ Timiș într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, polițistii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit național, pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de 1 an și 6 luni.

„Fapta a fost comisă în anul 2016, iar la data de 13 ianuarie 2017 s-a dat sentința penală de a fi introdus în Centrul Educativ de la Buziaș. La scurt timp, polițiștii au observat pe str. Eternității un tânăr, care seamăna cu cel urmărit, așa că au pornit în urmărirea lui. S-a executat un foc de avertisment, în plan vertical, însă nu s-a reușit prinderea acestuia", mai spun polițiștii.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanei în cauză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel