Sindicatele din Administrație, despre OUG pe Codul Administrativ: Demersul este îndreptat împotriva românilor

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Federația Națională a Sindicatelor din Administratie (FNSA) cere premierului Dăncilă să nu adopte ordonanța de urgență privind Codul Administrativ, înainte de a purta un dialog cu partenerii sociali, avertizând că un astfel de demers ar fi îndreptat împotriva românilor, ar sfida principiile de drept și ar proteja un grup de interese care doreşte să feudalizeze administraţia publică din România.

 

„Îi reamintim că adoptarea acestui act normativ sub forma unei ordonanţe de urgenţă a primit avizul nefavorabil al Consiliului Economic şi Social, iar FNSA a solicitat în nenumărate rânduri ca acest subiect să fie tratat cu responsabilitate. ‘Vom vedea formularea definitivă înainte de a vota!’ Stimată Doamnă Prim-ministru, considerăm că această declaraţie demonstrează clar modul în care Guvernul României înţelege să trateze cu responsabilitate şi seriozitate reglementările din acest cod! Apreciem însă capacitatea de analiză şi sinteză a structurii pe care o reprezentaţi, nimeni, în afară de dumneavoastră, nu este capabil să analizeze un document de aproximativ 300 de pagini în câteva minute”, se menţionează în comunicatul transmis de sindicaliști.

FNSA spune că, în cazul în care Guvernul României va adopta în şedinţă OUG, vor considera că „acest demers este îndreptat împotriva cetăţenilor acestei ţări, că sfidează toate principiile de drept, iar singurul lui scop este scop este acela de a proteja un grup de interese care dorește să feudalizeze administrația publică din România", se arata într-un comunicat al FNSA .

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel