Ceremonie SPECIALĂ pentru Simona Halep la Constanța. Campioana și-a prezentat TROFEUL

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon și concetățenilor ei din Constanța.

O ceremonie ca pentru o mare campioană a fost pregătită la Constanța în onoarea Simonei Halep.

Mai multe mingi de tensi, cu semnătura Simonei Halep, au fost aruncate în mulțimea adunată să o vadă în carne și oanse și, mai ales, să o aplaude.

"Îi mulţumesc familiei mele care mereu m-a susţinut. Nepoţica mea este pentru prima dată alături de mine. Am început tenisul aici, aici am învăţat ce înseamnă să fii un jucător de tenis. Vreau să le mulţumesc antrenorilor mei. Vin cu drag în Constanța, oraşul meu de suflet. Avem un oraş deosebit. Copiii să creadă întotdeauna în ei", a spus Simona Halep în fața mulțimii.

Ea le-a povestit admiratorilor și întâmplări din viașa profesională care i-au dat aripi.

"La 14 ani, am realizat că pot ajunge o jucătoare profesionistă de tenis. La 17 ani când am câştigat Roland Gaross junior și am simţit că pot ajunge mai sus. Acel moment mi-a oferit ocazia să am contact cu marii jucători şi să fur de la ei cât mai mult", a mai spus campioana.

Ca și în aparițiile de până cum, Simona nu a uitat de mama ei.

"Nu am crezut niciodată că pot câștiga Trofeul Wimbledon pentru că se joacă pe iarbă, eu sunt mică de înălțime... Mama mea a visat cel mai mult. Va rămâne poate cel mai special turneu (...) Sper să nu mă opresc aici", a mai spus Halep.

Este pentru prima dată când se organizează un astfel de eveniment în Constanța. Simona Halep a mers prin oraș cu un autocar special, descoperit, spre Piaţa Ovidiu, unde mii de oameni au așteptat-o și i-au scandat numele.

Festivitățile organizate de autoritățile locale au început la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța, prima parte a evenimentului desfășurându-se la bordul unui autobuz etajat. De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon și-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu.

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel