Simona Halep primește o REPLICĂ DURĂ după ce a transmis un MESAJ TRANȘANT Guvernului Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Simona Halep îl atacă pe Mouratoglou: „Sunt victima unei nedreptăți. O carieră de 25 de ani e distrusă”
Simona Halep îl atacă pe Mouratoglou: „Sunt victima unei nedreptăți. O carieră de 25 de ani e distrusă”

Ministerul Tineretului și Sportului a decis să diminueze bugetele federațiilor sportive cu mari merite, dar și cu potențial de medalii la campionate mondiale și la Jocurile Olimpice. Este vorba de handbal, rugby, scrimă și judo. Cel mai afectat sport este tenisul, informează digisport.ro.

Astfel, Simona Halep și Horia Tecău au luat atitudine. 

„Cred că Federaţia Română de Tenis ar trebui să fie recunoscută de Guvern şi finanţată pentru că cei care suferă sunt juniorii”, a spus Simona Halep, la Pro TV.

„Noi avem şi talent, şi dorinţă, şi voinţă, ce vreţi voi, dar stăm fără această finanţare”, a punctat Tecău.

După aceste afirmații, Halep este criticată pentru că ar fi încercat să forțeze mâna politicienilor să rezolve problema de la Federația Română de Tenis în favoarea lui George Cosac.

„Am văzut ce se întâmplă. Au apărut cu declarații de susținere Simona Halep și Horia Tecău. Cosac și ministrul au făcut poze cu domnul Țiriac. Nu mi se pare deloc potrivit ca ei, sportivii, să se implice în astfel de mașinațiuni politice. În schimb, nu își fac o simplă datorie de a cere transparență la FRT. Ei, în calitatea lor de reprezentanți ai României, ar trebui să solicite și să spună ce sume se virează de la Federația Internațională în contul Federației Române.

Ei au dreptul și obligația morală să afle ce se întâmplă cu banii. Merg la juniori, unde merg?! Acum au luat niște bani doar ca să vorbească împotriva minstrului și pro Cosac? Dacă tu, ca sportiv, vorbești doar când primești niște bani, nu mi se pare deloc în regulă", a declarat Marius Vecerdea, proprietarul Clubului de Tenis Pamira din Sibiu, pentru Gsp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel