Simona Halep, mesaj după noile acuzații grave aduse de ITIA împotriva ei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Simona Halep îl atacă pe Mouratoglou: „Sunt victima unei nedreptăți. O carieră de 25 de ani e distrusă”
Simona Halep îl atacă pe Mouratoglou: „Sunt victima unei nedreptăți. O carieră de 25 de ani e distrusă”

Simona Halep a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj, după noile acuzații grave aduse de ITIA împotriva ei.„ Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri”, se declară tenismena.

Conform unei declarații făcute de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, care fusese suspendată începând cu 22 octombrie 2022 după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open, se confruntă acum cu o nouă acuzație.

În replică, Halep a făcut acuzații grave la adresa Agenției de Integritate, sugerând existența unui complot îndreptat împotriva ei.

 

„Vor să ma găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată”

 

„Din 7 octombrie, când am fost acuzat de ITIA pentru suspiciune de dopaj, am trăit cel mai mare coșmar din viața mea.

Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu îl pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nu m-am gândit NICIODATĂ să iau vreo substanță ilicită.

Am încercat de două ori să am posibilitatea de a fi judecat de un tribunal independent și ITIA a găsit constant motive pentru a amâna.

Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu.  Trei experți de renume mondial care au studiat analizele mele de sânge au fost extrem de clari: sângele meu este total normal. 

Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri și a unei motivații din partea lor de a mă dovedi vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui tip de înșelăciune. Nu se aliniază cu valorile mele.”, scrie în prima parte a mesajului Simona Halep.

 

„Am încredere deplină în justiție”



„Singurul lucru pe care îl sper, în acest moment, este să am posibilitatea de a avea în sfârșit acces la judecătorii independenți și imparțiali dintr-un tribunal, care îmi vor da șansa de a-mi dovedi nevinovăția.

Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să pot în sfârșit să îmi prezint cazul la audierea mea, care este programată la sfârșitul lunii mai, după mai multe întârzieri din partea ITIA.

Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei au dat curajul de a continua să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr.

Nu pot să vă mulțumesc mai mult pentru asta.

Cu drag, Simona”, a încheiat Halep postarea sa de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel