Simona Halep, după ce a învins-o pe Rybakina la Dubai: „Simt că îmbătrânesc“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Simona Halep a declarat, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan și a câștigat turneul de la Dubai, că e ceva special că a câștigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Ea a adăugat că simte că îmbătrânește, însă sâmbătă a simțit că încă poate câștiga aceste meciuri.

Simona Halep a învins-o pe Elena Rybakina cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6. Meciul cu Rybakina a durat aproximativ două ore şi 30 de minute.

„E special că am câştigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câştig acest turneu, am simţit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna.

Vreau s-o felicit, a jucat fantastic şi acest meci, şi întreg turneul. Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puţină putere. Am simţit că încă pot câştiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine.

Ador să joc la Dubai, am simţit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu şi am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep după ce a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

În urma triumfului, Simona a câştigat 470 de puncte WTA şi suma de 696.860 de dolari, informează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel