Simona Halep: Astăzi atât am putut. Merg cu încredere înainte!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Simona Halep a fost învinsă de Amanda Anisimova (6-2, 6-4, o oră și 18 minute). și a părăsit Roland Garros-ul. La conferința de presă a vorbit despre ce nu a mers bine și ce va face de cum încolo.

"Dacă aș fi jucat altceva și mult mai bine aș fi avut o șansă în plus să întorc meciul și chiar să câștig, dar astăzi atât am putut. Nu mi-a picat mingea așa cum mi-am dorit, nu m-am mișcat așa cum mi-am dorit, se mai întâmplă și, lăsând-o să-și facă exact jocul care îi place, a dominat meciul. Am fost un pic emoționată, un pic stresată, nu m-am mișcat așa cum o fac de obicei, iar nici nivelul pe care l-am avut nu a fost cel mai ridicat. ", a declarat Simona Halep, la conferința de presă.

Simona spune că Amanda Anisimov merita să câștige pentru jocul pe care l-a făcut. Halep anunță că nu va abandomna, va merge mai departe.

"Consider că sferturi este un rezultat bun și cred că am jucat meciuri bune, am jucat cu jucătoare cu care nu am jucat înainte, așa că este un plus. Am învățat și eu din acest meci foarte multe, din acest turneu și merg cu încredere înainte. Tenisul nu se oprește la o înfrângere", a spus Simona Halep.
 
Românca seva odihni câteva zile, după care va relua antrenamentele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel