Simona Halep: "Am simţit că mă PRĂBUŞESC"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Simona Halep a vorbit despre ce a însemnat pentru ea anul 2019, dar și cum vede următorul sezon din tenis, alături de antrenorul australian, Darren Cahill. Fostul lider mondial a precizat că este conștientă de fluctuațiile din evoluția ei, încă oboseala și-a spus cuvântul.

"Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suișuri și coborâșuri. Poate pentru că am fost în top timp de șase ani și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni", a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.

Simona Halep a câștigat în 2019 cel de-al doilea turneul de Grand Slam din cariera ei, Wimbledon, unde s-a impus în fața americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiție la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor.

Jucătoarea din Constanța, care a încheiat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill și are gânduri mari pentru 2020.

"Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât și fizic", a adăugat Simona Halep, care a continuat: "La finalul sezonului, am simțit că mă prăbușesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivație să joc bine".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel