Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. „Nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Diana Șoșoacă cere drept de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”
Diana Șoșoacă cere drept de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”

Diana Șoșoacă și George Simion, foști colegi de partid, s-au războit duminică, în Piața Victoriei, pe microfonul la care puteau să se adreseze protestatarilor adunați în urma mobilizării făcute de AUR. Până la finalul mitingului, George Simion a tăiat firul microfonului chiar în timp ce vorbea Șoșoacă

Conflictul dintre George Simion și Diana Șoșoacă a început după ce protestatarii mobilizați de liderul AUR au venit în marș de la Piața Universității spre Guvern, unde au găsit-o pe fosta lui colegă de partid, alături de câteva sute de fani ai acesteia. 

Senatoarea a luat cuvântul, la un microfon, pe o scenă improvizată, dar când ea încerca să vorbească, susținătorii AUR huiduiau. În cele din urmă Simion i-a fost tăiat microfonul, fiind acuzat că este lipsit de bun simț. 

 

Luptă pe zonele din București

 

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine!

Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid. 

Cei adunați în Piață au început să huiduie și să strige ca cei doi lideri ai extremei drepte să nu se certe.

Vezi și

Protest 2 octombrie. Simion și protestatarii au ajuns în fața sediului PSD

 

Mulți dintre oameni au ajuns în fața Partidului Social Democrat, unde sunt foarte multe forțe de ordin acolo, jandarmi care au la ei și gaze lacrimogene, sunt și cei de la negociere care sunt pregătiți să intervină în orice moment. 

Intenția este, spun unele voci, să meargă și la Palatul Cotroceni, deși unii dintre protestatari spuneau că ar trebui să meargă și la Sediul Partidului Național Liberal, conform Antena3. Oamenii cer demisia celor din executivi și a partidelor democratice aflate la putere. 

Mitingul este împărțit în două în momentul de față. O parte dintre protestatari sunt în marș pe Bulevardul Aviatorilor, cealaltă parte a rămas în Piața Victoriei.

 

George Simion, declarație despre miting

 

„Toată lumea a plecat din Piața Victoriei. Trebuia să facem asta mai repede, am crezut că o să ne înțelegem, dar nu sunt de înțeles, sunt proști și plătiți de PSD. PNL și PSD aceeași mizerie.”, a fost mesajul lui George Simion în timp ce pleca cu protestatarii spre Partidul Social Democrat.

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel