Și-a înscenat propria moarte ca să trăiască liniștit cu amanta: Câteva luni mai târziu, soția a fost șocată să descopere că soțul era în viață

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să trăiască liniștit cu amanta sa. Devastată de durere, soția lui a aranjat să fie înmormântat cum se cuvine, însă a descoperit ulterior că bărbatul se stabilise în Mexic.

Anessa Rossii, din San Diego, California, susține că i s-a spus că soțul ei s-a sinucis la cinci luni după ce s-au despărțit și chiar a început pregătirile pentru înmormântarea lui, relatează Știrile PRO TV. Însă, câteva luni mai târziu, a fost șocată să descopere că soțul, cu care era încă căsătorită legal, era în viață, dar locuia în Mexic cu amanta lui, cu care avea o relație de șase ani.

Anessa a explicat într-un filmuleț pe TikTok că părinții soțului ei au sunat-o pe 22 ianuarie pentru a-i spune că soțul ei s-a sinucis.

Ea susține că a vorbit chiar la telefon cu persoane care pretindeau că sunt de la departamentul de poliție local și de la biroul medicului legist.

 

„Trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”

 

Însă, după câteva luni, a descoperit că nimic din toate acestea nu era adevărat.

„Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău și deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, a spus tânăra într-un filmuleț pe TikTok.

Evenimentele au luat, însă, o întorsătură incredibilă.

Soțul ei, Tim, a răspuns acuzațiilor femeii într-un videoclip.

Acesta neagă că și-ar fi înscenat moartea și a acuzat-o pe Anessa că a mințit în legătură cu faptul că mama ei era în comă și a spus că a aflat că nu era așa când a vorbit chiar el cu femeia.

De asemenea, bărbatul a acuzat-o pe Anessa că a mințit în legătură cu o agresiune sexuală pe care a suferit-o înainte de a-l cunoaște, susținând că mama ei i-a spus că cicatricea pe care o avea de fapt provenea de la o procedură de abdominoplastie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel