Sevilla - CFR Cluj, retur în şaisprezecimile Europa League. Cuvinte de laudă pentru români

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Sevilla - CFR Cluj. Returul confruntării dintre dintre Sevilla și CFR Cluj este programat pentru mâine, de la 22:00, ora României, pe Digi Sport 1. 

În turul din șaisprezecimile Europa League, CFR Cluj a făcut egal cu Sevilla, meciul terminându-se 1-1.

Returul îl va avea la centru pe Andris Treimanis, un arbitru din Letonia, îndrăgit de ardeleni, care va fi ajutat de asistenții Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs.

Antrenorul lui FC Sevilla, Julen Lopetegui, a lăudat CFR Cluj, înainte de returul din Europa League.

"Mâine (joi, n.r.) avem un meci în care se va decide dacă vom continua sau nu în competiţie, iar asta ne încântă. Avem ambiţie maximă şi suntem conştienţi de dificultatea meciului. CFR Cluj este o echipă care este mai periculoasă în deplasare decât acasă şi trebuie să fim pregătiţi, să răspundem bine şi să facem un meci foarte bun", a spus Julen Lopetegui într-o conferință de presă.

Tehnicianul a lăudat proiectul celor de la CFR Cluj, dar şi calitatea fotbalului românesc, pe care spune că îl admiră.

„Clujul are jucători foarte buni pe care îi cunoaştem, dar şi un antrenor care este liderul proiectului. Toate acestea o fac o echipă competitivă atât în campionat, cât şi în Europa League, şi de accea va trebui să înfruntăm o formaţie foarte bine pregătită. Nu ştim cum vor juca. Au un stil definit, dar uneori au schimbat şi au jucat fie cu o linie de apărarea de patru, fie de cinci. Sunt capabili să se adapteze oricărui sistem. Fotbalul românesc a fost mereu unul de calitate, cu jucători şi echipe foarte bune. În continuare, concurează la cel mai înalt nivel şi admir calitatea fotbalului din România", a mai spus antrenorul, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel