Sepsi, singura echipă învinsă de CFR Cluj în play-off

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Sepsi, singura echipă învinsă de CFR Cluj în play-off / Foto: Captură video youtube
Sepsi, singura echipă învinsă de CFR Cluj în play-off / Foto: Captură video youtube

CFR Cluj a obținut o victorie importantă în fața echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, fiind singura pe care a bătut-o în play-off. 

Într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Superligii de fotbal, CFR Cluj a obținut o victorie importantă în fața echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1 (1-1). Meciul a avut loc sâmbătă seara în deplasare.

Campioana a intrat în acest meci după patru partide în care obținuse doar un punct, iar victoria a fost cu atât mai valoroasă pentru ei. Golurile echipei CFR Cluj au fost marcate de Claudiu Petrila în minutul 33 și Rangelo Janga în minutul 82, acesta din urmă profitând de o minge respinsă de portarul Răzvan Began. Echipa gazdă a reușit să marcheze un gol prin Alexandru Tudorie în minutul 43.

Clujenii au avut ocazia să își mărească avantajul înainte de golul lui Janga, când Nana Boateng a înscris în minutul 49, dar reușita sa a fost anulată de arbitrajul video din cauza unui ofsaid.

 

CFR Cluj a reușit să învingă echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-1

 

Astfel, CFR Cluj a reușit să învingă echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și să obțină cele trei puncte în acest meci important din Superliga de fotbal.

CFR Cluj a reușit să se impună și în turul play-off-ului împotriva echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, înregistrând același scor de 2-1. În sezonul regulat, CFR a câștigat partida disputată pe teren propriu cu scorul de 2-1, în timp ce la Sfântu Gheorghe s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 2-2.

Echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a avut un parcurs dificil în ultimele șase etape, reușind să obțină doar două puncte. În etapa următoare, Sepsi OSK va juca împotriva echipei Universitatea Craiova, într-un meci disputat în deplasare. Înainte de acest meci, echipa antrenată de Cristiano Bergodi va avea o altă provocare importantă, finala Cupei României, care va avea loc pe 24 mai, la Sibiu, împotriva echipei Universitatea Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel