Senatorul Vergil Chițac, infectat cu noul coronavirus. Luni a fost în Parlament

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Încă 4 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate vineri, toate la Constanța. Printre bolnavi este un senator PNL, candidat la Primăriea Constanța, potrivit unor surse politice ale MEDIAFAX.

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat vineri existenţa altor 4 cazuri de coronavirus în România, în Constanța.

Printre bolnavi se află și un senator PNL, candidat la Primăriea Constanța, potrivit unor surse politice ale MEDIAFAX. Acesta a fost la o reuniune NATO la Bruxelles în perioada 17-19 februarie.

Printre cei infectați este și soția senatorului, declară sursele citate.

Până acum, la nivel național, au fost confirmate 68 de cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru.
Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent“, scria, ieri, pe pagina sa de facebook, Vergi Chițac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel