Șef al gărzii de mediu și senator, amenințați la un control: "Am câini lupi liberi pe câmp. O să vă muște"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Senatorul Dragoș Popescu și fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, au fost amenințați pe un câmp din Ilfov, acolo unde aveau informații că s-ar îngropa cauciucuri.

 

Senatorul Dragoș Popescu și Octavian Berceanu s-au deplasat pe un câmp din zona localității Găneasa. Aceștia au fost luați în primire rapid de un individ care-și simțea afacerea amenințată. 

Cei doi au filmat câmpul și zona în care se pot vedea mai multe anvelope care ies din pământ. Un individ a venit rapid cu o mașină marca Logan și a început să le spună celor doi să nu mai filmeze și să nu mai meargă pe câmp pentru că ar fi proprietate privată. 

"Mergem pe un drum public și pe câmp nu scrie nicăieri că ar fi proprietate privată," a răspuns senatorul.

"Da' pe unde ați intrat?" a insistat bărbatul.

Interogat de mai multe ori cu privire la insistența de a-i opri să vadă ce este în zonă, bărbatul a spus că terenul nu-i aparține, ci că acesta ar fi al vărului său. De asemenea, acesta spunea că nu știe de nici un fel de deșeuri periculoase îngropate în zonă.

Dragoș Popescu a sunat la poliție, iar în cele din urmă au venit un echipaj de Poliție Locală, un echipaj de la Poliția Națională, dar și inspectori ai Gărzii de Mediu. 

Amenințările de la Găneasa. Video 

Până să vină primele echipaje de poliție, individul care apăra toate terenurile din zonă de inspecțiile vizitatorilor și-a scos și ultimul as din mâneca. Le-a spus celor doi că are cinci sau șase câini lupi lăsați liberi pe câmp, care ar putea să-i atace oricând. 

"Dacă te mușcă câinii? Am cinci-șase câini... Dacă te mușcă, bă, tată? Sunt lupi. Sunt dezlegați!" a mai spus individul. Bineînțeles. 

"Suntem în Găneasa, aici unde nu mai pământ nu este. Sunt foarte multe deșeuri, după cum vedeți: saci îngropați în grabă, după ce am anunțat poliția. Deșeuri, țevi, foarte mult bitum, după cum vedeți, zeci de camioane de bitum și chiar farfurii. N-au cum să fie farfuriile din deșeuri de construcție. Saci cu fel de fel de alte deșeuri... Din păcate, asta am găsit îngropat aici: foarte multe deșeuri, iar unele dintre ele foarte periculoase: anvelope, resturi din dezmembrări auto," a spus ulterior Octavian Berceanu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel