Şedinţă PSD, la Neptun. Stenograme INCENDIARE. Oprişan, către Ciolacu: "Hayssam, nu mai vorbi!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Discuţiile de ieri, de la Neptun, au fost mai tensionate decât au lăsat liderii PSD să se creadă. Schimbul de replici între liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, pe care Viorica Dăncilă le-a catalogat drept "nişte divergenţe", au fost fost tăioase.

Potrivit unor stenograme obţinute pe surse de Evenimentul Zilei, Marian Oprişan a afirmat că şi-a dorit ca Liviu Dragnea să piardă alegerile europarlamentare, motiv pentru care nici nu s-a implicat foarte mult în campanie. Răspunsul lui Marcel ciolacu, aflat şi el la întrunirea de la Neptun, a degenerat discuţia.

"Marian Oprişan: Nu m-am implicat la europarlamentare pentru că am vrut ca Dragnea să piardă!

Marcel Ciolacu: Nu trebuie să mai avem proşti în funcţie!

Marian Oprişan: Hayssam, nu mai vorbi!"

Oprişan s-a referit la o fotografie mai veche în care apare Marcel Ciolacu, alături de Omar Hayssam, la o partidă de vânătoare.

Potrivit unor surse Digi24, au fost discuţii acide şi între Viorica Dăncilă şi Niculae Bădălău, care ar fi declarat că este nevoie de o reîmprospătare în partid, cu oameni tineri, fără dosare penale.

Viorica Dăncilă a încercat să fie rezervată în declaraţii, dar a recunoscut că au fost totuşi ceva răfuieli în interiorul PSD, la întrunirea de la Neptun.

"Îi apreciez pe toți colegii mei și nu aș vrea să fiu părtinitoare. Nu au existat contre în partid. Că există păreri divergente este normal. Nu trebuie să vorbească un singur coleg sau colegă şi toţi să fie de acord cu acea opţiune. Bine, au existat discuţii divergente nu numai între Marcel Ciolacu şi Marian Oprișan, dar sunt convinsă că la sfârşitul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie. Nu mai sunt tensiuni în partid", a declarat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel