Secretarul de Stat al SUA, MESAJ pentru ROMÂNI: „Aplaudăm eforturile de a construi o Românie liberă”

Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo a transmis un mesaj românilor, duminică, cu ocazia Zilei Naționale, spunând că Guvernul SUA aplaudă eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă și democratică.

Michael Pompeo a făcut apel, în mesajul său, la relația de prietenie dintre SUA și România.

„Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc să îi felicit pe toţi românii în numele Guvernului Statelor Unite. Naţiunile noastre sunt prietene, Aliate şi partenere şi mă bucur să văd că Parteneriatul nostru Strategic, relaţia noastră economică şi legăturile interpersonale dintre noi devin mai puternice cu fiecare an. Preţuim profund contribuţiile României la misiunile NATO, precum şi spiritul de conducere al ţării dumneavoastră în ce priveşte securitatea regională şi dezvoltare energetică", a scris Pompeo.

Acesta a mai scris că Guverul SUA aplaudă eforturle și sacrificiile făcute de poporul român, care va aniversa luna aceasta, 30 de ani de la Revoluție.

„În cursul acestei luni vom aniversa 30 de ani de la Revoluţia română din 1989. Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă", a mai spus Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy