Secret TOTAL la CEx-ul PSD: NU s-a intrat cu telefoane mobile în sală

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liderii PSD care participă la CEx-ul partidului de vineri, 28 iunie, nu au avut voie să intre în sala de ședințe cu telefoanele mobile.

Liderii Partidului Social Democrat nu au avut voie să intre cu telefoane mobile în sala unde se desfășoară CEx-ul, această măsură fiind luată pentru a nu mai exista informații date "pe surse" către media. La ora transmiterii acestei știri, PSD-iștii se află în ședință.

Ședința Comitetului Executiv a început, vineri la ora 12.00, la sediul PSD din Băneasa. 

Potrivit unor informații anterioare, la reuniune, social-democrații vor valida candidații pentru funcțiile de președinte, președinte executiv și secretar general al partidului.

De asemenea, va fi prezentat proiectul politic, va fi făcut buletinul de vot și vor fi efectuate modificările la statut, care urmează să fie votate în Congresul extraordinar de sâmbătă.

Potrivt surselor MEDIAFAX, un social-democrat va propune în CEx ca secretarul general să nu fie votat la Congres, ci să se revină la nominalizarea acestuia de către președintele PSD.

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă va reacționa în funcție de cum va fi primită această idee în Comitetul Executiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel