Secția Specială, desființată de Guvernul Orban. Marcel Ciolacu, intervenție: "Este revoltătoare. Cazul Țăndărei vă spune ceva?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reacționat chiar în timpul ședinței de Guvern, în care se vorbea despre desființarea Secției Speciale pentru Investigare a Infracțiunilor din Justiție. 

"Este revoltătoare, în contextul actual, când zi de zi vedem ticăloșiile și abuzurile din justiție, chiar și o discuție despre desființarea Secției speciale.
Cazul Țăndărei, vă spune ceva, domnule Orban? Dar Cazul Rompetrol? Dar Cazul Hidra, al mafiei fierului vechi??
P.S. Poporul român s-a pronunțat prin referendum ca legile privind justiția să nu mai fie modificate prin OUG-uri. Orice dezbatere pe această temă trebuie să aibă loc doar în Parlament și prin consultarea asociațiilor de magistrați și a tuturor instituțiilor interesate (CSM, parchete, instanțe) pentru că independența magistraților este vitală pentru o justiție corectă," este mesajul lui Marcel Ciolacu.

Memorandumul elaborat de Ministerul Justiţiei privind organizarea şi funcţionarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) şi care propune desfiinţarea SIIJ se află pe agenda şedinţei de guvern care a început vineri seara, de la ora 20,00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel