Secția specială a cerut de la DIICOT dosarele crimelor din Caracal. Sunt vizați procurorii de caz

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) a cerut de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată, anunță G4Media.ro.

Potrivit surselor citate, procurorii SIIJ anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au manageriat cazurile celor două fete ucise de inculpatul Gheorghe Dincă.

Citește și În numele Alexandrei, SCRISOARE către fiii și fiicele lui Dăncilă, Năstase, Iordache, angajați de tineri în Guvernul României

De ancheta SIIJ sunt vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal.

Solicitarea Secției speciale vine după ce procurorii acestei unități de parchet au dispus începerea urmăririi penale in rem, pentru abuz în serviciu, în cazul crimelor din Caracal. SIIJ cercetează "împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat / nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt".

Citește și Crime Caracal. Polițistul care s-a RUGAT de procuror rupe TĂCEREA: "Asta le-am spus!"

Marți, DIICOT a anunțat că extinde ancheta în cazul crimelor din caracal cu privire la neglijență în serviciu în preluarea și gestionarea apelurilor 112.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel