Scrisoarea CUTREMURĂTOARE pentru Alexandra, lăsată la casa lui Dincă: „Ți-ai dat viața în încercarea de a face dreptate”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O scrisoare emoționantă a fost lăsată pentru Alexandra, în fața casei presupusului criminal Gheorghe Dincă din Caracal. Scrisoarea a fost depusă la altarul de flori și lumânări dedicat victimelor.

De vineri seară, numeroase flori și lumânări au fost depuse de trecători la poarta casei din Caracal în care au fost ucise cele două fete. 

„Tu, Alexandra, tu ești eroul nostru,

Citește și Tudor Chirilă, despre cazul de la Caracal: „Când prim ministrul țării tale se numește Dăncilă... România este în colaps"

Ți-ai dat viața în încercarea de a face dreptate. Datorită ție și sacrificiului ce ți-a adus sfârșitul a fost găsită casa groazei și alte victime își vor găsi liniștea.

Ai luptat, copile, ai avut puterea și curajul să faci mai multe decât au făcut autoritățile statului. Ai fost ucisă cu bestialitate de către un monstru, care a avut ca aliați incompetența și nepăsarea celor ce tu le-ai oferit încrederea ta, până la ultima suflare, sperând că te vor salva.

Iartă-ne, copilă, că noi nu am luptat cu aceeași putere ca și a ta, împotriva lipsurilor din sistemul românesc.

Drum lin către îngeri, Alexandra!”, se afirmă în scrisoare, potrivit Observator.

Citește și Florin Călinescu, după TRAGEDIA din Caracal: „Dl. viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii. Trebuie să își scrie demisia"

Alexandra Măceșanu a fost ucisă joi, pe 25 iulie, de Gheorghe Dincă. Potrivit procurorilor, criminalul a ucis-o în jurul orei 12.00, după când a descoperit că fata a sunat la 112, să ceară ajutor.

Adolescenta de 15 ani a fost răpită miercuri, sechestrată în casa din Caracal și abuzată sexual. Joi, după crimă, bărbatul de 66 de ani i-a incendiat trupul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel