SCANDALUL Tudose-Ponta continuă: "O PETARDĂ marca Vv Ponta"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Tudose a declarat că nu va pleca de la Pro România, așa cum a făcut soția lui lui Victor Ponta în perioada în care era europarlamentar. El i-a transmis din nou lui Victor Ponta să plece din partid. 

"O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta... Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel «mi-aș pierde mandatul și banii de europarlamentar»... Acum câteva ore declara că plec la alt partid... O scurtă întrebare: câți bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Și cum de nu și-a pierdut mandatul? Sau toți ceilalți europarlamentari care au ,,migrat” în timpul mandatului...”, a scris Mihai Tudose, marți, pe Facebook.

Tudose i-a mai spus lui Victor Ponta să nu îi mai judece pe ceilalți „după chipul și asemănarea sa”.

„Repet Victor: nu mai judeca pe toată lumea după chipul și asemănarea ta! Nu pentru toți e vorba numai despre funcții și bani... Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a conchis Mihai Tudose, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, liderul Pro România, l-a acuzat, luni, pe europarlamentarul Mihai Tudose de trădare, afirmând că acesta a este „negociatorul” cu PNL.

Printre parlamentariidin Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului Orban s-au numărat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel