SCANDALUL de la TAROM atinge noi proporții. Pilotul Osiceanu ACUZĂ că a început să primească telefoane de AMENINȚARE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cezar Osicenau, pilotul TAROM care a acuzat-o pe fosta şefă a companiei Mădălina Mezei că minte în scandalul reținerii la sol a mai multor aeronave, în ziua moțiunii, a început să primească telefoane de ameninţare.

„Nu am putut să identific cine m-a sunat pentru că a apelat cu număr ascuns. Vocea este usor distorsionată. O serie de persoane care au ascultat apelul au spus că ar putea fi vorba de domnul Șerban Căpitan. Eu nu pot să fac o astfel de apreciere pentru că nu am dovezile necesare. Cert este că am ajuns la un alt nivel al acestui război din TAROM, în care o anumită parte din angajați încearcă să o salveze pe fosta directoare care a încălcat, evident, legea.

Șerban Capitan este fratele doamnei Mezei", a spus pilotul Osiceanu, într-o intervenție telefonică la Obiectiv, de la Antena 3.

Cezar Osicenau a afirmat că nu are niciun conflict nici cu fosta șefă TAROM, nici cu fratele acesteia, alături de care a zburat în trecut. 

Cezar Osicenau: E imposibil ca patru avioane să fie oprite la sol

 

Cezar Osicenau a intervenit în scandalul de la TAROM și a afirmat, în urmă cu câteva zile, că „este absolut imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane, de tipuri diferite, pe respectivele curse interne".

„Subliniez: din punct de vedere tehnic este absolut imposibil ca ceea ce a susținut doamna Mezei să se întâmple. Faptul că a fost târătă în scandal și imaginea proprietarului Tarom, în cazul de față, statul român, prin intermediul ministrului, arată un joc politic la care noi, angajații companiei, nu suntem de acord să participăm”, a subliniat Cezar Osiceanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel