SCANDAL Toader-Pleșoianu: "NU mă interesează postările tale care se autodistrug!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Liviu Pleșoianu lansează un ATAC dur la adresa lui Tudorel Toader,  după ce ministrul Justiției s-a "jucat" pe Facebook de-a Ordonanțele de Urgență. 

"Ministrule, NU o să menajez pe NIMENI și NU o să iert pe nimeni în speța Iulius Filip (TORTURAT) - Augustin Lazăr (CĂLĂU)! Nu mă interesează postările tale care se autodistrug! Mă interesează că ALEGI de zile întregi să NU scrii, să nu spui și să nu FACI NIMIC în legătură cu asta!

În locul tău, puneam presiune pe Iohannis ZILNIC, făceam declarații de presă de ZECE ori pe zi, informam TOATĂ PLANETA de TREI ori pe zi! Văd că ești relaxat, așa cum erai și după cazul Nela Secară, când ziceai că nu ești la curent cu speța... Ești RELAXAT și scrii postări care se autodistrug. Foarte bine, dacă asta e TOT ce poți tu să faci, atunci continuă!

NU e vorba despre tine, despre faptul că o să fii tu remaniat sau nu. Este despre EROUL IULIUS FILIP și despre CĂLĂUL AUGUSTIN LAZĂR! Iar Iulius Filip, ministrule, a făcut și și-a ASUMAT infinit mai mult decăt postări care se autodistrug!!!", a scris deputatul PSD Liviu Pleșoianu pe Facebook.

 

Tudorel Toader a anunțat, sâmbătă seară, că nu va da Ordonanța de Urgență privind Codurile Penale, întrucât "în lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de urgență".

"O simpla precizare !
In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !
PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora", este mesajul postat de Tudorel Toader pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel