SCANDAL la PROTESTUL contra Dăncilă din Târgu Mureș. Adolescent, AMENINȚAT de jandarmi (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Zeci de protestatari s-au adunat astăzi în fața Spitalului Județean din Târgu-Mureș pentru a o aștepta pe premierul Viorica Dăncilă. Printre aceștia s-a aflat și Alin Popoviciu, în vârstă de 17 ani, care a fost amenințat de șeful Jandarmeriei Mureș, Tiberiu Adrian Filipaș, ca va fi amendat dacă nu pleacă.

„Sunt foarte dezamăgit! Nu m-am așteptat să primesc așa vorbe de la comandantul Jandarmeriei Mureș! Am fost amenințat cu contravenție, pentru organizarea împotriva lui Dăncilă. Nu am organizat acest protest.

Eu nu am organizat nimic, nu exista un organizator. Ma văd mai tânăr, dar nu o să cedez. Ei sunt vinovați pentru starea în care se află acum sistemul medical. Haideți în stradă, că alții au murit! Suntem doar 200, e imposibil așa ceva. Trebuia să umilim într-un număr mult mai mare. 

Am scris pe Facebook să ne adunăm pentru a o saluta pe Dăncilă, nu am instigat la violență. Jandarmii vor să creeze violență. Cel puțin comandantul, a intrat intre noi si a spus, fără să dea 'Bună ziua': 'Aveți cinci minute să evacuați piața'. N-are decât să îmi dea amendă.

Nu m-am speriat, pentru ca vad în jurul meu oameni care mă încurajează. Nu am comis nimic ilegal, am vrut să transmit un mesaj și e trist pentru că dacă vezi un tânăr crezi că reușești să îl intimidezi, dar nu cedez! Nu cedez!

I-am spus cum credeți că la 17 ani pot organiza eu o așa adunare? Sunt dezamăgit pentru că văd că după 10 august lumea și-a pierdut încrederea și nu suntem pe drumul cel bun", a spus elevul.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel