SCANDAL între Şerban Nicolae şi Dacian Cioloş: "Vorbiţi ca să vă aflaţi în treabă!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

A fost scandal la România TV, între Dacian Cioloş şi Şerban Nicolae. Cei doi s-au contrat pe tema prelungirii votului din străinătate care, din punctul de vedere al liderului PLUS, se putea face printr-o OUG. Redăm, mai jos, dialogul dintre cei doi:

Dacian Cioloş: Dacă Guvernul ar fi vrut, se puteau găsi soluţii ca oamenii să voteze. (...) Guvernul acesta a dat ordonanţe pe bandă rulantă ca să rezolve problemele altora şi nu a fost capabil să dea OUG să modifice legislaţia, ca să putem prelungi durata votului pentru câteva ore. 

Şerban Nicolae: Dar nu despre asta e vorba, domnule Cioloş, iertaţi-mă că intervin. Dar aţi fost premier şi s-au făcut alegeri. Acum a fost dublu ca număr de secţii de votare în străinătate faţă de cele pe care le-aţi organizat dumneavoastră. Pe lângă faptul că şi atunci au rămas români în afara secţiilor de votare şi care nu au apucat să voteze. Ştiţi foarte bine, dacă nu sunteţi demagog de profesie ştiţi că nu premierul prelungeşte durata votării.

Dacian Cioloş: Nu au rămas. Vorbiţi şi dvs. aşa, ca să vă aflaţi în treabă. 

Şerban Nicolae: Chiar aşa aveţi impresia că sunteţi la şedinţa spiralei? Ştiu mai bine ca dumneavoastră totul. Lăsaţi demagogia. Nu se prelungeşte durata votării prin OUG în ziua votării. Cât de demagog să fiţi şi de incompetent? Se putea prelungi votarea prin ordonanţă?

Dacian Cioloş: Da, pentru a prelungi perioada de vot, orice măsură care permite respectarea unui drept constituţional al unui cetăţean român poate fi luată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel