SCANDAL între Carmen Dan și Mihai Tudose: E un BĂDĂRAN, oportunist, securist

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a catalogat pe fostul premier Mihai Tudose drept un „bădăran, oportunist, securist”.

„Ieri am făcut ceva precizări, chiar nu aş vrea să lungim acest subiect despre domnul Ioniţă, zicerile domnului Ioniţă, eu cred că am comentat destul. Domnul Ioniţă e un domn care şi-a dorit să devină personaj.

E adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile, jignind. Am să îi răspund scurt pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta, alegeţi dumneavoastră ordinea.

Apropo voiam să vă mai spun ceva despre lucrările de doctorat, dar mă opresc să deschid acest subiect că iar se supără domnul Tudose şi domnul Ioniţă, aceşti doctori în fariseism", a declarat Carmen Dan.

Replica lui Mihai Tudose, la scurt timp 

 

La scurt timp, a venit și replica lui Mihai Tudose la acest atac dur. 

"Carmen Dan e o mincinoasă. Dacă am prins-o cu minciuna, numai un securist poate s-o prinda cu minciuna. E securist domle, nu mai contează dacă furi sau minți. A, sunt și bădăran. Adică te prind cu televizorul pe scări, că-l furi și sunt și bădăran și securist. Sigur, tu ești o delicată. Să ne explice cum e și cu microfoanele alea că instanța spune că nu i le-a pus nimeni. Și le-a pus singură, nu? Eu nu o acuz că e mincinoasă. Sunt sigur că e mincinoasă. E dovedit public," a spus Mihai Tudose la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy