SCANDAL în PNL. O scrisoare a pus pe jar politicienii

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un consilier local din cadrul PNL Galaţi l-a acuzat, marţi, pe preşedintele organizaţiei, George Stângă, că tolerează manifestări „sub standardul de civilizaţie” în timpul şedinţelor de partid. Acuzaţiile liberalului apar într-o scrisoare transmisă conducerii locale a PNL.

Scrisoarea care a creat scandal între liberalii gălăţeni este semnată de consilierul local PNL, Ion Cordoneanu şi se adresează preşedintelui PNL Galaţi, George Stângă, pe care îl acuză că în ultima şedinţă de partid a tolerat anumite ieşiri „neprietenoase” la adresa deputatului Victor Paul Dobre, fostul lider al liberalilor gălăţeni.

„Îmi iau precauţii dinainte: nu sunt în vreun război cu nimeni şi nu sunt părtinitor, dar nu pot să nu observ că singurul responsabil de escaladarea atmosferei incalificabile din sală, în opinia mea, sunteţi dumneavoastră: preşedintele partidului, cel care prezidează de jure şi de facto lucrările Comitetului de Coordonare Judeţean, nu reacţionează în niciun fel atunci când foarte multe voci din sală se manifestă sub standardul de civilizaţie! Şi nu doar că nu încercaţi nici cel mai mic gest pentru a restabili o atmosfera civilizată, dar, în momentul în care ne-am intersectat privirile, am înţeles că ceea ce se întâmplă vă face plăcere: adversarul dumneavoastră de opinie din acea sală era agresat verbal şi asta se petrecea cu încuviinţarea dumneavoastră", a scris Ion Cordoneanu în documentul trimis conducerii PNL Galaţi.

În plus, Ion Cordoneanu îi solicită şefului PNL Galaţi să răspundă acuzaţiilor care i se aduc în spaţiul public în privinţa unor contracte încheiate cu primării conduse de membri PSD.

„În ultima vreme, după cum probabil ştiţi, sunt publicate pe Facebook o serie de postări care pun în discuţie contractele unei firme şi sumele destinate acestei firme pentru serviciile prestate în diferite localităţi din judeţul Galaţi şi nu numai. Aspectele vizate de aceste postări se referă atât la legalitatea modului în care ar fi fost făcute achiziţiile, cât şi la aspectele de moralitate politică ale unor asemenea practici, avându-se în vedere faptul că firma vizată ar fi beneficiat, prin atribuire directă, de contracte încheiate cu localităţi ale căror administraţii sunt conduse de Partidul Social Democrat. Îmi declin orice competenţă în materie juridică pentru a putea face aprecieri de această natură. Consider, însă, că informaţiile relatate în aceste postări aduc în spaţiul public online grave prejudicii de imagine filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal de la Galaţi, al cărei preşedinte sunteţi", a mai scris Cordoneanu.

Acesta este de părere că preşedintele PNL Galaţi trebuie să ia atitudine împotriva acestor dezvăluiri care afectează imaginea atât a sa, cât şi a organizaţiei locale.

Contactat de corespondentul Mediafax, preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, a declarat că va citi scrisoarea şi va oferi răspunsuri ulterior.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel