Scandal în direct. Lucian Mîndruță către șeful Gărzii de Mediu: „Nu vă este rușine? Sunteți ridicol!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dialog incendiar la Digi 24 între jurnalistul Lucian Mîndruță și șeful Gărzii de Mediu București, Viorel Glăman. Mîndruță l-a numit „ ridicol“ pe șeful Gărzii de Mediu după ce acesta a recunoscut că nu știe ce este acela un ecosistem.

Șeful Gărzii de Mediu Bucureşti a spus, marți seară, la Digi24 că locuiește în București și luni dimineață a constatat că în capitală este o poluare foarte mare după ce a ieșit din casă, în drum spre birou: „Am observat și eu norul respectiv în drum spre birou”. El a insistat însă că de vină pentru poluarea din noaptea de duminică spre luni ar fi și o „inversiune termică”.

Dialogul care a urmat apoi, telefonic, a fost incediar:

 

Lucian Mîndruță: Cum ați ajuns comisar de mediu, șef în București, când nu știți despre mediu nimic, nu vă este rușine?

Viorel Glăman: Domnu' Prelipceanu, îmi permiteți să mă retrag, nu vreau să ajung...

Cosmin Prelipceanu: Nu vă retrageți mai avem câteva întrebări. Eu am rămas la informația că atunci când ieșiți din casă vă uitați pe cer și știți dacă este poluare sau nu..

Viorel Glăman: Domnu Prelipceanu, nu mă uit pe cer, eu care lucrez la Garda de Mediu trebuie să primesc informații când sunt depășiri. Nu am primit luni dimineață nu le-a avut nici domnul ministru, ne-am sesizat noi și am demarat acțiunea așa...facem 70 de controale săptămâna aceasta pentru a depista de unde vine poluarea. (...) Domnu' Mândruță aveți o atitudine...așa...mă luați la mișto...

Lucian Mîndruță: Păi pentru că sunteți ridicol, ce nu-mi permiteți să râd de un om ridicol? Dumneavoastră conduceți Garda de Mediu în București, sunteți un personaj ridicol.

 „Sunt linșat mediatic, domnul Mândruță mă ia la mișto“

 

Întrebat dacă ministrul mediului l-a destituit din funcție, Viorel Glăman a răspuns: „Nu m-a destituit... poate m-a destituit acum, de câteva minute, eu azi la ora 16:30 când am plecat de la sediu n-am fost destituit.”

„Eu consider că nu am nicio vină. Domnul ministru al mediului și doamna comisar general mă poate analiza (sic!)”, a mai spus el cu privire la poluarea din capitală.

Viorel Glăman a mai spus că angajații cu experiență din subordinea sunt prost plătiți, având salarii de 3.600 de lei, iar el are un salariu de 4.600 de lei. „Se cere niște performanțe extra de la niște oameni prost plătiți. De azi dimineață sunt linșat mediatic, domnul Mândruță mă ia la mișto”, a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel