SCANDAL în direct la Antena 3: „Nu vă e RUȘINE? Este CULMEA IPOCRIZIEI!”

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, fostul ministru al Justiţiei Robert Cazanciuc și jurnalista Adina Anghelescu au avut replici tăioase, în urmă cu scurt timp, la emisiunea moderată de Radu Tudor „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

Motivul scandalului a pornit de la informațiile apărute în mass-media potrivit cărora procurorul general Augustin Lazăr ar fi practicat poliție politică.

Redăm câteva dintre replicile tăioase.

Adina Anghelescu: „Comisia aceea ce a scris prin argumentele prin care au fost date, prin motivarea respingerii a eliberării condiționate de două ori a fost că: continuă să fie un element negativ și continuă injuriile la adresa statului și așa mai departe”.

Cristian Bușoi: „Vă dați seama că acele elemente nu puteau veni ... legea din acel moment cerea să se verifice dacă...” 

Adina Anghelescu: „Domnul procuror putea să verifice foarte bine cum este cu drepturile și libertățile cetățenilor. Existau niște drepturi și libertăți, dar ele erau călcate în picioare. Oamenii se trezeau în pușcării”

Cristian Bușoi: „La acel moment un procuror nu avea nicio posibilitate să discute cu un deținut și au explicat și alți dezidenți”

Adina Anghelescu: „Știți câți oameni au murit în pușcării?”

Cristian Bușoi: „Extrem de mulți din cauza comunismului, precursorii actualilor PSD-iști”

Robert Cazanciuc: „Domnul Bușoi! Stați puțin! Sunt niște dovezi dincolo de orice îndoială și tu iei apărarea... Nu vă e puțin jenă? Nu vă e puțin jenă, domnule Bușoi? Ați spus niște informații grave! Cum puteți să spuneți? Eu am terminat liceul în 1990. Ce tot spuneți acolo?” 

Cristian Bușoi: „A torturat domnul Lazăr pe cineva?”

Robert Cazanciuc: „Cine v-a furnizat informațiile, domnule Bușoi? Eu nu am văzut niciodată...”

Cristian Bușoi: „Pentru că nu citiți decât o parte a adevărului!”

Robert Cazanciuc: „Ați venit cu informații... din ce dosare? Nu vă e rușine? Faceți niște afirmații fără nicio formă... Sunt extrem de dezamăgit! Atunci când nu aveți argumente... Este culmea ipocriziei să spui asta!”

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy