SCANDAL în direct Firea/Băsescu: "MINȚI cu nerușinare. De cea mai joasă speță"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Scandal în direct, duminică seara, între Gabriela Firea și Traian Băsescu. 

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a intrat în direct, la postul România TV, pentru a-i da o replică lui Traian Băsescu. Discuţia au degenerat, iar Gabriela Firea şi Traian Băsescu şi-au adus acuze grave.

"Nu este prima dată când domnul Băsescu minte. Şi îmi pare rău că a fost şi primar general şi preşedintele ţării şi nu ar trebui să mintă. Bugetul Primăriei Capitalei nu a fost niciodată cum spune domnia sa în studio, de un miliard de euro. Eu nu mai pot să accept să mă uit cum domnul Băsescu ne dă lecţii. Să dea lecţii cui mai crede. Nu trebuie să ieşim la televizor şi să minţim", a declarat Gabriela Firea la începutul intervenţiei telefonice.

Replica lui Traian Băsescu: "Minciună fără ruşine a doamnei Firea: spune că nu are bani în condiţiile în care a cheltuit circa 200 de milioane de euro ca să înfiinţeze 21 de companii municipale care au fost constatate de instanţă a fi ilegal înfiinţate. Pentru clientela politică a băgat 200 de milioane în aceste firme"

Gabriela Firea: Domnule Băsescu, sunteţi un mincinos de cea mai joasă speţă. Nu ştiu de unde aţi scos această sumă.

Traian Băsescu: Doamna Firea, minţiţi fără ruşine.

Dialogul integral, citat de Mediafax:

Gabriela Firea: Nu e prima oară când dl Băsescu minte. Îmi pare rău că a fost și primar și om politic cu experiență să mintă. Și acum și acum 2 ani suma a fost de maxim 600 milioane euro din care dumnealui știe că sunt bani care merg către transportul în comun și către termie. A veni și să spui că bugetul Primăriei Capitalei e de un miliard de euro. Să mai dea lecții cui mai crede. Poate are și o soluție cum vom plăti primăria datoriile către Costică Constanda, provenite de pe vremea domniei sale. E atăt de simplu să vii într-un studio de TV și să spui că X are atâtea șanse. Ce șanse avea domunl Băsescu? Eu înțeleg următorul lucru că nu trebuie să venim la televizor să mințim.

Traian Băsescu: Uitați-vă minciuna fără rușine. Spune că nu are bani dar a cheltuit bani ca să înființeze 22 de companii care au fost declarate ilegal infiintate de instanță, dar a băgat în clientela politică 200 milioane. Doamna Firea mințiți.

Gabriela Firea Dacă nu aveți informații corecte nu mai mințiți.

Traian Băsescu Mințiți fără rușine. Eu știu că proveniți din trustul Intact unde asta e viața cu minciunile, dar nu puteți minți la nesfârșit.

Gabriela Firea: I-ați păcălit pe oameni. Dacă vreți ne vedem la judecată. Să demostrați instanței că s-au dat acești bani. După părerea mea, ar trebui să vă fie jenă.

Băsescu Vreți dvs care nu mințiți să arătați bucureștenilor cum ați făcut praf bugetul primăriei cu cele 22 de firme, cum ați făcut excursii în Grecia pe all inclusive, cum ați cheltuit pe spectacole de dimineața până seara.

Gabriela Firea: Sunteți un mincinos și cred că veți ieși din politică ca un mincinos.

Traian Băsescu: Sunteți obligată să veniți cu documente care arată cheltuielile pe care le-ați făcut. Vedeți hotărârile judecătorești și pe urmă mă căutați. Dar de ce nu plătiți. Credeți că asta e replică? Mințind. Eu nu vă spun de cea mai joasă speță. Dar dvs vă puteți permite? Arătați bucureștenilor pe ce ați cheltuit banii. Ați risipit banii pe afacerile dvs și cele din Ilfov.

Gabriela Firea: Sunteți în afara subiectului. Încă o dată să vă fie rușine.

Traian Băsescu: Lăsați-o cu rușinea, că dacă v-ar fi cât de cât rușine ați arăta pe ce ați cheltuit banii Capitalei.

Gabriela Firea: Sunteți primarul zero. Un mincinos atât ați fost și vădă că și acum la bătrânețe arătați că ați rămas tot un mincinos. Nu ați făcut nimic la Primăria Capitalei, nu ați făcut nimic ca președinte

Băsescu: Suneți primarul 3 de zero al Capitalei. Zero primar.

Gabriela Firea: Un mincinos și așa ați rămas și la bătrânețe

Taian Băsescu: Poate vă dovedesc că nu-s bătrân De unde până unde mă scoateți bătrân?

Traian Băsescu Nu vreau ca un demagog rușinos să spună pe ce ați cheltuit bugetele. Replica se dă cu inteligență, nu cu minciuni.

Gabriela Firea: Primarul general Băsescu zero. A trebuit să vină Videanu, Oprescu să facă ceva.

Traian Băsescu Dvs nici câini nu fugăriți. Nu am nimic cu dvs, am cu minciunile pe care le spuneți. Dezinformați continuu.

Traian Băsescu Vă deranjează savanții?

Gabriela Firea: Poate sunteți un savant de bodegă, nu de bibliotecă. Din păcate, ieșiti din politică foarte urât.

Traian Băsescu: Dar cine v-a spus că ies.

Firea Nu mi-e frică de gura dvs spurcată.

Băsescu Dvs puteți convinge bucureștenii într-un singur mod, arătați cum ați cheltuit banii. Ce s-a văzut doamnă? S-a văzut că am stat fără apă caldă toată iarnă.

Firea Păi Radetul era. Dvs erați atunci primarul Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel